Wie is ROI Management?

ROI Management is gestart in 2008. Roy Verlaak, de eigenaar, heeft 15 jaar als manager gewerkt. De focus lag op het verbeteren van organisaties.

Zijn bedrijfskundige kennis is heel breed en divers. Juist door het werken in verschillende branches en soorten organisaties heeft hij het beste van de verschillende werelden weten te verenigen in zijn kennis.

Doordat hij zelf leiding heeft gegeven, weet hij welke factoren de succesfactoren zijn bij het verbeteren. Deze kennis wil hij graag inzetten bij andere bedrijven.

Met een no nonsens mentaliteit, een gezond verstand en immer nieuwsgierige blik wil hij u en uw organisatie helpen.

Ook beschikt ROI Management over een uitgebreid netwerk van andere specialismen. Zijn er opdrachten, waarbij andere specialismen u (beter) kunnen helpen, dan zullen deze worden toegevoegd.

Het werkterrein van ROI Management is voornamelijk in het oosten. De achterhoek, KAN (Arnhem, Nijmegen) en Twente.

Meerwaarde en onderscheidend vermogen

  • De meerwaarde van ROI management ligt bij het helpen analyseren wat de belangrijkste acties zijn om op korte termijn resultaten te boeken, die in overeenkomst zijn met de lange termijn visie van uw onderneming.
  • De inbedding van de verbeteringen in uw organisatie wordt gewaarborgd, omdat uw bedrijf op een structurele manier leert te verbeteren en met de toekomst bezig te zijn.
  • De 15 jaar managementervaring zorgt voor een praktische, effectieve en efficiënte benadering van verbeteren, die niet uit de boekjes is te leren.

ROI management is de bedrijfskundige rugzak voor uw 0rganisatie en katalysator van uw verbeteringstraject.